Om meg

Siden midten av ungdomsskolen har jeg visst at det er bøker jeg skal drive meg. Det var derfor et enkelt valg da jeg skulle ta høyere utdannelse. Det ble ett år med nordisk språk og litteratur ved UiA, etterfulgt av en bachelor i allmenn litteraturvitenskap ved UiT, og en mastergrad i litteraturformidling ved UiO. Da jeg flytta til Tromsø fikk jeg også deltidsjobb i ARK Bokhandel, hvor jeg fortsatte å jobbe etter at jeg flytta til Oslo, og som jeg fortsatt jobber i.

Jeg har en forkjærlighet for samtidslitteratur av først og fremst norske, men også utenlandske forfattere, og har et særlig mål om både å lese og snakke om debutforfattere, og forfattere som ellers ikke er så synlige. I det siste har jeg også blitt mer bevisst på å skulle utvide lesehorisonten, noe som har resultert i mer lesing av blant annet fantasy og sakprosa.

Ved siden av bøker interesserer jeg meg for film og TV, og innimellom dataspill. Det siste året har jeg også fått en overraskende interesse for sminke, som jeg ser på som enda en arena å få utløp for kreativitet.

Denne bloggen er hovedsakelig en litteraturblogg, hvor jeg publiserer bokanmeldelser og annet litteraturrelatert innhold. Den kommer også til å være preget av de andre interessene mine, og hvis jeg blir modig nok, meninger om samfunn og politikk.

Hvis ingenting annet er oppgitt er alle bøker, og andre produkter, som jeg omtaler på denne bloggen anskaffet på eget initiativ. Mine meninger er ikke kjøpt og betalt, og sånn kommer det alltid til å være.