LitteraturLivsstil

Nytt år, nye muligheter, ny blogg

Karoline573 views

Vi har for lengst gått inn i det nye året, og jeg kan se tilbake på et 2013 hvor jeg langt ifra nådde de målene jeg hadde satt meg. Jeg tar det ikke så tungt. Jeg er ett skritt nærmere en fullført mastergrad, og det i seg selv er noe å være stolt av. I år har jeg nye mål, og som i fjor er ett av dem å blogge mer. Dette er jo tross alt noe jeg har lyst til, og noe som gir meg glede. Den manglende motivasjonen fra i fjor skyldtes nok delvis misfornøydhet med layout og utseende på bloggen. Det er ikke like stas å gjøre seg flid med et blogginnlegg hvis man syns det ser ræva ut når det først er publisert. Dette er altså grunnen til at jeg har beveget meg over i ny blogg på eget domene, hvor jeg kan styre og ordne så mye jeg vil.

Når det gjelder innholdet på bloggen, kommer det til å bestå av mye av det samme som før. Det jeg ønsker å endre på er antallet innlegg, og antallet leste bøker, som jeg håper blir langt flere enn tidligere. Jeg har også planer om en fast spalte, men det kommer jeg tilbake til senere. Det kan diskuteres hvor lurt/mindre lurt det er å lage seg ny blogg med lovnader til meg selv om hyppigere og mer rutinert blogging, når jeg de neste månedene skal fokusere fullt og helt på skriving av masteroppgaven. Tida får vise hvor vellykket dette utarter seg, hvis det ikke går, har jeg i hvert fall prøvd.

Det drives fortsatt litt eksperimentering med farger og utseende her inne, men jeg begynner å bli ganske fornøyd. Jeg har gjort det enkelt og greit. Hvis du lurer på hvem jeg er, kan du gå inn på ”Om meg”. Under ”Bokhylla” kommer du til å finne bøker jeg har lest, og anmeldelser av dem. Akkurat nå ligger det to testbøker der, som skal få lov til å bli liggende for at det ikke skal se så stusselig ut her inne. Bøker jeg leser og skriver om finner du også i sidebaren til høyre på forsida.

Fortell meg gjerne hva du syns i kommentarfeltet (spesielt hvis du blir blind av å gå fra ”Hjem” til de to andre sidene).

Karoline
Jeg har jobbet i ARK Bokhandel siden 2009, og har en mastergrad i litteraturformidling fra Universitetet i Oslo. Jeg prøver å lese bøker i forskjellige sjangre, men ender altfor ofte opp med samtidsromaner av norske forfattere.

Leave a Response

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.