Etikk og miljøLivsstilSminke

Junifavoritter

Karoline1 comment943 views

Juni var måneden jeg startet i ny-gammel jobb. Samme bransje, samme bokhandlerkjede, men ny butikk. Så langt stortrives jeg med større boltreplass, flere bøker og endelig å ha kollegaer rundt meg. Samtidig har juni vært en måned hvor jeg har fortsatt å være mer bevisst på de valgene jeg tar i hverdagen, og det speiles i mine junifavoritter.

  1. EST WST-sekken min. Til bursdagen min i slutten av mai fikk jeg blant annet denne sekken, og den har vært med meg så å si hver eneste dag siden. Jeg bærer rundt på overraksende mye ræl, og Kånken ble ofte for liten rett og slett. Et stort pluss er det at sekkene fra EST WST er miljøvennlige og etisk produsert.
  2. Klean Kanteen-flaska mi. Jeg er fortsatt hekta på smoothie. Derfor har det å kunne ha med hjemmelaga smoothie hvor hen jeg drar, og at den fortsatt er like kald etter flere timer, vært gull denne måneden. Ikke bare sparer det miljøet for alle engangskoppene fra SmoothieXchange, men jeg tror lommeboka mi også er fornøyd.    Lunsj med Klean Kanteen og Bee's Wrap
  3. Sminkemerket Lumene. Sminkefronten har vært preget av at det har blitt varmere i været, og at rutinene gjerne må gå litt fort. Jeg starter ikke på jobb kl. 14.30 lengre, men 09.00. Da har man ikke tid til å bruke én time i speilet om morgenen. Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serumet er en av mine soleklare junifavoritter. En blanding av foundation og serum som gir herlig glød, og som ikke føles for tung ut på huden på de varmeste dagene.
  4. Charlotte Tilbury sin Instant Look in a Palette. Igjen så er tid en viktig faktor for at dette har blitt en favoritt. Her har man alt man trenger i én palett, og det er så latterlig enkelt å påføre og få til å se bra ut.
  5. Bee’s Wrap. Noe av det som har hjulpet meg mest med å redusere plastbruken har vært Bee’s Wrap. Jeg bruker det både på matvarene hjemme i kjøleskapet og til å pakke matpakka til jobb.

Fem junifavoritter fra vidt forskjellige temaer der altså.

Juni har vært preget av positive forandringer både på jobb og privat. Jeg gleder meg til å komme ordentlig inn i rutinene på ny jobb, og å fortsette å fokusere på miljøvern og bærekraft. For å bidra til denne bevissthetsgjøringen har jeg meldt meg på plasticfreejuly. Det kommer ikke til å bli lett, men jeg skal altså gjøre så godt jeg kan å være så plastfri som mulig i hele juli.

Karoline
Jeg har jobbet i ARK Bokhandel siden 2009, og har en mastergrad i litteraturformidling fra Universitetet i Oslo. Jeg prøver å lese bøker i forskjellige sjangre, men ender altfor ofte opp med samtidsromaner av norske forfattere.

1 kommentar

Leave a Response

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.